La aceasta categorie veti gasi 3 variante de sistem de sonorizare optimizate pentru petreceri cu reprezentatii LIVE.

Sistemele de sonorizare sunt optimizate pentru petreceri cu interpretari LIVE pentru formatii sau karaoke, insa le putem echipa la cerere si cu echipamente de playback cum ar fi CD Playere, console sau  alte periferice. 

Iata cele 3 sisteme de sonorizare optimizate de noi pentru diferite aplicatii in functie de locatie si public.

1. Sistem sonorizari CLASIC LIVE contine 2 boxe de calitate FBT VERVE, un amplificator stereo de inalta calitate, mixer cu 12 canale, microfoane, periferice, stative si conectica necesara.
2. Sistem sonorizari PREMIUM LIVE contine 4 boxe de inalta calitate Martin Audio Black Line. Sistemul de sonorizari este format din 2 sateliti Martin Audio, 2 subwooferi Martin Audio, amplificatoare de inalta calitate, monitoare pentru scena, procesor sunet,DBX feedback destroyer, mixer 16 canale, microfoane, periferice, stative si conectica necesara. Cel mai cerut sistem pentru petreceri cu DJ dar si pentru sonorizare nunta. 
3. Sistem de sonorizari SALI MARI/ EXTERIOR LIVE contine pana la 16 boxe de inalta calitate JBL si D&B Audiotechnik optimizate pentru exterior sau sali mari. Sistemul de sonorizari contine monitoare de scena, mixer de inalta calitate, procesor DBX, procesor antimicrofonie, microfoane, periferice, stative si conectica.

Pachetele de sonorizare sunt potrivite pentru petreceri cu interpretari LIVE, nunti cu formatii, reprezentatii artistice, karaoke sau alte evenimente ce necesita interpretatii live. CLientii nostri  prefera in special aceste pachete pentru sonorizari nunti. 

Pachetul de SALI MARI/ EXTERIOR este foarte potrivit pentru petreceri in aer liber, petreceri piscine, petreceri in padure, mici concerte cu DJ dar si pentru sonorizare nunti.

Colaboram cu diferite formatii , MC's de petrecere, solisti, trupe live, formatii de cover, formatii rock, formatii pop rock pentru petreceri exterior.