Sonorizari evenimente

Personalul nostru:
Ne mandrim cel putin momentan cu faptul ca absolut orice membru al echipei noastre este 100% dedicat si pasionat de ceea ce face, de domeniul audio. De aceea veti primi doar ce este mai bun, veti avea parte de straduinta fiecarui membru al echipei noastre pentru ca evenimentul dumneavoastra sa sune cat mai clar si mai bine posibil.
Intotdeauna ni s-a spus ca evenimentul sonorizat de noi a sunat foarte bine. A venit ca o multumire pentru noi in urma eforului depus, mai degraba decat partea financiara.

Sonorizari evenimente:
Oferim doar echipamente de top de la producatori consacrati si experienta sunetistilor profesionisti pentru a ne asigura ca evenimentul sonorizat va suna cu o CLARITATE MAXIMA.
Echipamentele noastre pentru sonorizari evenimente: Martin AUdio, JBL, Funktion One, Lab Gruppen, Crown, Pioneer, DBX, etc. Nu detinem echipamente low-cost!

Sonorizam urmatoarele evenimente:
-Petreceri in locatii inchiriate, petreceri in cafenele, terase, baruri, petreceri la piscina - pool party,
-Petreceri in aer liber, petreceri in natura, petreceri in padure (vom furniza si generator curent),
-Petreceri la sedii de firma, la locatii inchiriate, la domiciliu
-Conferinte, lansari produse/servicii, evenimete , prezentari, conferinte, team building-uri.

Sonorizari evenimente trupe rock, trupe folk sau formatii folk, formatii hip hop, formatii RNB, formatii dance, sonorizari evenimente cu DJ, sonorizari evenimente cu prezentatori profesionisti, cu trupe LIVE sau cu playlist.