De ce cu noi?
Acordam maxima atentie calitatii sunetului. Inainte de a instala echipamentul de sonorizare se vor face analize si chiar si masuratori acustice daca este cazul pentru a alege solutia ideala de sonorizare. Putem instala incinte acustice in fata scenei cat si in mai multe puncte ale spatiullui ce urmeaza a fi sonorizat pentru a crea dinamica si spatialitate pe durata programului muzical. Urmarim cu atentie ca la orice sonorizare sa nu deranjam publicul cu un nivel prea ridicat al nivelului acustic sau il ridicam atunci cand este cazul. Oferim sonorizare pentru urmatoarele evenimente: sonorizare petreceri private, sonorizare concerte, sonorizare reprezentatii live, sonorizare conferinte, sonorizare prezentari, sonorizare nunti, sonorizare botezuri, etc.

Invitatii unui eveniment apreciaza muzica si spectacolul de calitate, ascultatorul devine din ce in ce mai educat si mai pretentios.
Invitatii vor sa se bucure de ceea ce au platit. Noi va respectam oferindu-va sonorizare numai echipamente audio de calitate, dumneavoastra respectand invitatii prin serviciile noastre.
Suntem o echipa de profesionisti, folosim numai echipamente de top de la Martin Audio, D&B Audiotechnik, Jbl, Turbosound, FBT, Crown Macrotech, QSC, Pioneer, Traktor, SHure, DBX., etc.
NU oferim sonorizari cu echipamente LOW-BUDGET si de calitate slaba, nu sta in filosofia echipei noastre. Un eveniment nu poate fi considerat de succes daca sonorizarea nu este reusita.